Cea mai rapidă metodă de a atrage trafic calificat pe site este lansarea unei campanii Google Adwords în sistem PPC.

Google adwords

La fel ca și în cazul campaniilor de optimizare SEO în România, dacă ne referim la campanii PPC, ne referim în special la campanii desfașurate în rețeaua Google Adwords. Asta nu înseamnă ca nu putem sau că nu vom putea desfășura si campanii de Bing Ads, de exemplu, dacă nișa pe care lucrăm ne-o cere.

 

Care sunt avantajele unei campanii Google Adwords

Unul din cele mai mari avantaje ale unei campanii de Adwords este că site-ul tău poate primi vizitatori calificati, direct interesați de serviciile sau produsele tale încă din prima zi de la lansarea site-ului. Ai posibilitatea să fii prezent în rezultatele plătite de la Google și să plătești doar la click. Spre deosebire de campania de optimizare SEO, unde este vorba de un proces îndelungat, în cazul campaniilor Google Adwords poți plăti pentru vizitatori direct interesați de produsele/serviciile tale. Un alt mare avantaj al campaniilor în sistem Pay Per Click, în care se liciteaza pentru afișarea pe cuvinte cheie, este că ai control 100% asupra campaniei. În funcție de rapoartele de performanță (pentru orice client al agenției noastre definim și urmărim conversiile), putem decide împreuna în orice moment, pe ce trebuie sa ne concentrăm și unde să alocăm buget care să se întoarcă în profit pentru businessul tău.

Pentru campanii de marketing online de succes, specialiștii GreatSEM îți recomandă să combini toate tipurile de campanii de promovare ale site-ului, dar în baza unei strategii de profitabilitate pe fiecare canal în parte. Mixul corect al canalelor de marketing online reprezintă cheia succesului!

 

Ce include o prestație completă de Google Adwords

Strategie de cuvinte cheie
Setup/Optimizare Campanie Google Adwords
Setare Campanii de Google Display
Realizare bannere pentru campanii de diplay
Setare campanii de Remarketing
Copywriting pentru anunțuri sponsorizate
Rapoarte de performanță
Ajustări săptămănale de campanie în funcție de rezultate
Consultanță permanentă

 

Solicită o întâlnire gratuită sau poartă o discuție cu un consultant certificat Google Adwords.