Procesul de Link Building este cea mai esențială parte în SEO. Fără o campanie de Link Building nisată domeniului nu se pot înregistra poziționări de top pe Google pentru cuvintele cheie pe care le aveți în strategie.

Link building

Aducerea de link-uri este o artă și trebuie făcută de către specialiști care au avut rezultate foarte bune în urma campaniilor de link building. Link building-ul este întotdeauna partea cea mai dificilă în procesul de optimizare SEO, dar și cea mai importantă putând aduce creșteri organice de top și vizitatori nișati domeniului de activitate al site-ului.

Inceperea unei campanii de Link Building

În primul rând, pentru a putea stabili ce tip de link-uri se potrivesc cel mai bine site-ului pe care îl aveți și implicit domeniul de activitate aferent, va trebui să facem o analiză a link-urilor pe care le aveți deja. Această analiză este foarte importantă întrucat, în trecut, s-au folosit strategii de aducere de link-uri din directoare web gratuite și comentarii pe bloguri care în acest moment sunt considerate spam, mai ales dacă ancorele folosite sunt de tipul “money keywords”.

Cea mai folosită metodă de aducere de link-uri în acest moment este folosirea de advertoriale scrise pe site-uri nișate sau pe bloguri, și pentru că aceste portaluri sunt o sursă importantă de conținut și de trafic, putem genera linkuri relevante după criterii specifice SEO astfel încat linkurile să vină în mod natural și să nu atragă atenția motoarelor de cautare.

Ofertă campanie link-building de început

Oferta promovare 2021.pdf

Solicită o întâlnire gratuită sau poartă o discuție cu un specialist în campanii de link building.