După cum prea bine știm în ultimii ani numărul afacerilor noi a crescut semnificativ. Tineri din întreaga lume își pun în practică planurile, ideile și visurile și pornesc în prima lor aventura antreprenorială. Cu toate acestea, deși avem exemple de real succes în care un simplu Start-up a devenit o afacere gigant în doar câțiva ani, Uber de exemplu și mai nou Airbnb, multe afaceri mici se împotmolesc pe parcurs și se sting înainte să își dezlănțuie adevăratul potențial.

Paul Graham, unul dintre cei mai importanți investitori în Start-up-uri ai lumii, persoana din spatele Dropbox și Airbnb afirma într-un interviu pentru revista Forbes că sunt cel puțin 20 de motive pentru care o afacere la început ar putea să dea greș. 42% dintre Start-up-uri eșuează pentru că piața nu are nevoie de produsul pe care acestea le oferă, 23% pentru ca nu au avut de la bun început o echipă compatibilă; peste 14% sunt cei care nu au pusă la punct o strategie de marketing bună.

Marketing-ul online este la ora actuală cea mai bună modalitate prin care un antreprenor tânăr poate construi un brand. Folosind rețelele sociale cum ar fi Facebook, PinterestInstagram sau Tweeter și lucrând în paralel la optimizarea pentru motoarele de căutare a unui website, un antreprenor aflat la început de drum poate să își aducă produsul mai aproape de clienți, mai rapid și mai ușor ca niciodată. Cu toate acestea, creșterea unui brand în mediul online nu se face doar creând un website de prezentare și o pagină de Facebook. Administrarea corectă a acestora influențează în mod direct proporțional rata de creștere a unui Start-up în mediul online, cât și durata de viață a acestuia.

GreatSEM vă va prezenta pe parcursul a trei articole câțiva dintre pașii pe care trebuie să îi urmați atunci când decideți să vă clădiți un brand cu ajutorul uneltelor pe care mediul online vi le pune la dispoziție, SEO și Social Media Marketing.

About Author

No Comment

You can post first response comment.

Leave A Comment

Please enter your name. Please enter an valid email address. Please enter a message.